page-products-level2-v1.php

Greystone Deluxe

EXPERIENȚA NOASTRĂ NOUĂ ȘI MODERNĂ CU JACUZZI

Transformați-vă grădina într-o oază de lux cu Greystone Deluxe™. Sistemul integrat de umflare QuickFill™ facilitează instalarea, în timp ce sistemul de apă sărată asigură o întreținere ușoară a apei. Răsfățați-vă cu până la 170 de jeturi performante de bule, odihniți-vă confortabil cu tetierele premium incluse și adaptați-vă starea de spirit cu ajutorul luminilor LED multicolore, variabile, pentru o ambianță nocturnă.

 

Transformați-vă grădina într-o oază de lux

Acest jacuzzi este un accesoriu perfect pentru orice grădină sau alt spațiu exterior. Structura internă Fiber-Tech™ asigură o rezistență de durată. Mulțumită sistemului performant de jeturi de bule, Greystone Deluxe™ oferă un masaj liniștitor și revigorant după care vă veți simții împrospătați și revitalizați.

PVC SUPERTOUGH™ LAMINAT CU 3 STRATURI Greystone Deluxe

PVC SUPERTOUGH™ LAMINAT CU 3 STRATURI

Cele 3 straturi de PVC cu tehnologie SuperTough™ asigură o durabilitate mai mare și un suport maxim. Straturile superior și inferior sunt realizate din PVC gros în relief. Stratul din mijloc este realizat din plasă de poliester întărită, foarte rezistentă. Toate acestea asigură un exterior durabil și confortabil jacuzzi-ului dvs.

SISTEM DE APĂ DURĂ ȘI APĂ SĂRATĂ Greystone Deluxe

SISTEM DE APĂ DURĂ ȘI APĂ SĂRATĂ

Două sisteme integrate de tratare a apei pentru menținerea apei din jacuzzi proaspete și curate. Unul produce apă moale, iar celălalt produce clor natural cu ajutorul unui sistem de apă sărată. Această combinație a unui sistem electronic de tratare a apei dure și a unui sistem de clor natural și apă sărată asigură o apă mai blândă pentru pielea, hainele și întregul jacuzzi.

PANOU DE CONTROL FĂRĂ FIR Greystone Deluxe

PANOU DE CONTROL FĂRĂ FIR

Panou de control fără fir detașabil care controlează toate funcțiile jacuzzi-ului PureSpa™ pentru un confort sporit. Cu o stație de încărcare fără fir integrată și o baterie care rezistă până la 48 de ore la o singură încărcare, acest panou face din utilizarea jacuzzi-ului o experiență de lux. Acesta poate fi fixat în mod confortabil în partea superioară a căzii pentru un acces ușor.

APLICAȚII PENTRU CONEXIUNE WIFI Greystone Deluxe

APLICAȚII PENTRU CONEXIUNE WIFI

Controlați și planificați toate funcțiile jacuzzi cu ajutorul telefonului sau al tabletei, utilizând Wi-Fi. Utilizarea aplicației Intex pentru conectarea jacuzzi-ului dvs. la WiFi ridică confortul la un nivel cu totul nou.