page-products-level2-v1.php

Bubble massage

UN MOD PERFECT DE RELAXARE DUPĂ O ZI LUNGĂ

Masajul cu bule PureSpa™ este modul perfect de a vă relaxa după o zi lungă. Bucurați-vă de lux, în timp ce până la 170 de bule încălzite oferă o căldură liniștitoare care este posibilă doar atunci când căldura și murmurul apei se combină. Datorită puterii structurale a tehnologiei Fiber-Tech™ brevetate de la Intex, vă puteți relaxa ani de zile.

Un nou standard de relaxare

Jacuzzi PureSpa™ oferă relaxare prin simpla apăsare a unui buton. Panoul de control ușor de accesat activează jeturile de bule de înaltă performanță care înconjoară interiorul jacuzzi-ului pentru un masaj revigorant. Sistemul de încălzire se adaptează la preferințele dvs. personale de temperatură pentru o relaxare maximă. Jacuzzi PureSpa™ este ușor de întreținut, cu elemente de filtrare ușor de înlocuit, pentru o experiență spa fără stres.

PVC SUPERTOUGH™ LAMINAT CU 3 STRATURI Bubble massage

PVC SUPERTOUGH™ LAMINAT CU 3 STRATURI

Cele 3 straturi de PVC cu tehnologie SuperTough™ asigură o durabilitate mai mare și un suport maxim. Straturile superior și inferior sunt realizate din PVC gros în relief. Stratul din mijloc este realizat din plasă de poliester întărită, foarte rezistentă. Toate acestea asigură un exterior durabil și confortabil jacuzzi-ului dvs.

SISTEM DE APĂ DURĂ Bubble massage

SISTEM DE APĂ DURĂ

Sistemul electronic încorporat de tratare a apei dure produce apa moale, care este mult mai blândă cu pielea, hainele și întregul jacuzzi. Acumularea de apă dură ar putea să blocheze fluxul de apă și să reducă durata de viață a jacuzzi-ului dvs.

DISPLAY LED Bubble massage

DISPLAY LED

Panoul de control este integrat direct în motorul jacuzzi, cu butoane pentru controlul tuturor funcțiilor incluse în jacuzzi PureSpa™.