page-products-level2-v1.php

Calacatta Dual Zone

PERFORMANȚĂ RIDICATĂ ÎNTR-UN MEDIU LUXOS

Combinați plăcerea unui aparat de masaj cu jet de înaltă performanță și a unei băi calde cu bule de masaj într-un singur mediu de lux. Zona cu jeturi oferă o zonă de masaj mai largă, cu jeturi duble pentru un masaj cu jeturi de ultimă generație, în timp ce zona cu bule oferă 140 de jeturi cu bule pentru o experiență relaxantă.

Jacuzzi exclusivist Calacatta cu imprimeu de marmură

Aspectul elegant al imprimeului Calacatta Marble de pe jacuzzi va ridica nivelul oricărei grădini. Cumpărați acest nou model pentru casa dumneavoastră și bucurați-vă de o experiență de lux.

EXTRA JETURI DE HIDROMASAJ Calacatta Dual Zone

EXTRA JETURI DE HIDROMASAJ

Jet Zone oferă o zonă de masaj mai mare, cu jeturi de masaj duble situate în două colțuri ale PureSpa™, în timp ce Bubble Zone oferă 140 de jeturi cu bule pentru o experiență liniștitoare și relaxantă.

PVC SUPERTOUGH™ LAMINAT CU 3 STRATURI Calacatta Dual Zone

PVC SUPERTOUGH™ LAMINAT CU 3 STRATURI

Cele 3 straturi de PVC cu tehnologie SuperTough™ asigură o durabilitate mai mare și un suport maxim. Straturile superior și inferior sunt realizate din PVC gros în relief. Stratul din mijloc este realizat din plasă de poliester întărită, foarte rezistentă. Toate acestea asigură un exterior durabil și confortabil jacuzzi-ului dvs.

SISTEM DE APĂ DURĂ ȘI APĂ SĂRATĂ Calacatta Dual Zone

SISTEM DE APĂ DURĂ ȘI APĂ SĂRATĂ

Două sisteme integrate de tratare a apei pentru menținerea apei din jacuzzi proaspete și curate. Unul produce apă moale, iar celălalt produce clor natural cu ajutorul unui sistem de apă sărată. Această combinație a unui sistem electronic de tratare a apei dure și a unui sistem de clor natural și apă sărată asigură o apă mai blândă pentru pielea, hainele și întregul jacuzzi.

PANOU DE CONTROL FĂRĂ FIR Calacatta Dual Zone

PANOU DE CONTROL FĂRĂ FIR

Panou de control fără fir detașabil pentru controlul tuturor funcțiilor jacuzzi PureSpa™. Cu o stație de încărcare fără fir integrată și o baterie care rezistă până la 48 de ore la o singură încărcare, acest panou face din utilizarea jacuzzi-ului o experiență de lux absolută. Se poate atașa confortabil de partea superioară a căzii.

APLICAȚII PENTRU CONEXIUNE WIFI Calacatta Dual Zone

APLICAȚII PENTRU CONEXIUNE WIFI

Controlați și planificați toate funcțiile jacuzzi cu ajutorul telefonului sau al tabletei, utilizând Wi-Fi. Utilizarea aplicației Intex pentru conectarea jacuzzi-ului dvs. la WiFi ridică confortul la un nivel cu totul nou.