FAQ

Depozitarea SPA

Produsele Intex sunt fabricate din PVC moale. Nu se recomandă să lăsați jacuzzi afară la temperaturi scăzute. Nici cada gonflabilă și nici baza nu sunt adaptate la îngheț. Pentru a preveni deteriorarea produsului, depozitați piscina sau jacuzzi imediat ce temperatura ambiantă scade sub 4 °C.

Procedura de depozitare:

Pasul 1:

Opriți jacuzzi, conectați furtunul de grădină la adaptorul de evacuare și îndreptați celălalt capăt al furtunului către un loc potrivit pentru a evacua apa.

Pasul 2:

Conectați adaptorul la tubul de evacuare și deschideți capacul interior al supapei din partea de jos a căzii.

Pasul 3:

Atunci când apa nu mai curge, deconectați baza de la cadă. Acum puteți ridica cada pentru a o lăsa să se usuce complet.

Pasul 4:

Atașați furtunul de umflare la conducta de aer de la bază, porniți funcția de bule și îndreptați capătul furtunului spre sudurile unde este prinsă apa. Suflați tot excesul de apă cu furtunul.

Pasul 5:

Lăsați toate părțile jacuzzi să se usuce complet la soare (la aer). Partea gonflabilă a capacului și cada ar trebui să fie umflate tot timpul.

Pasul 6:

După uscare, înainte de a plia produsul, aplicați pudră de corp (talc) pe toate cusăturile, dacă este necesar. Pliați PVC-ul fără îndoituri ascuțite pentru a evita formarea de fisuri.

Depozitați produsul într-o încăpere în care este complet uscat și unde temperatura este menținută peste 4 °C. Nu vă recomandăm să lăsați produsul nostru afară în timpul iernii. Temperaturile de îngheț ar putea deteriora componentele jacuzzi.

Dacă produsul nu este depozitat în conformitate cu prezentele instrucțiuni, pot apărea următoarele probleme:

  • Funcțiile jacuzzi (inclusiv cele de aeraj) pot să nu mai funcționeze
  • Găuri în peretele sau în sudurile căzii sau în partea gonflabilă a capacului, cauzate de dezvoltarea bacteriilor
  • Pete de mucegai pe pereții și fundul căzii gonflabile și pe partea gonflabilă a capacului
  • Deteriorări cauzate de îngheț puternic

Vă rugăm să citiți manualul atașat pentru informații exacte despre cum să depozitați produsul dumneavoastră Intex specific.