FAQ

Fără clor (QS400)

Dacă sistemul de apă sărată nu afișează o eroare în timpul funcționării, sistemul produce clor. Electroliza separă apa în oxygen și hidrogen, iar sarea dizolvată în clor și alte supstanțe.

Dacă există prea puțin măsurat sau deloc clor, clorul produs este probabil consumat sau dizolvat imediat, deoarece există prea mult material biologic în apă.

Pentru a crește nivelul de clor din apă, puteți active funcția ”întărire” (boost). Când activați ”întărire”, pompa de filtrare trebuie să fie setată la FP. Pompa va funcționa apoi continuu. Întăririle pot fi setate la 36,48 sau 60 de ore.

Dacă după prima întărire încă măsurați că nu există sufficient clor sau că nu există deloc clor, puteți trece prin lista de mai jos.

Curățarea electrodului

Electrodul de titan transformă sarea în clor liber. Urmați pașii descriși în instrucțiunea pentru curățarea electrodului.

Efectuați a doua întărire

Dacă încă nu există suficient clor după prima întărire, probabil că există mulTmaterial biologic în apă. Atunci ar trebui să se facă mai întâi întăriri pentru a neutraliza materialul biologic și apoi o altă întărire pentru a aduce nivelul clorului la nivelul necesar.

Acoperiți piscina atunci când nu este folosită

Expunerea prea mare la lumina soarelui va reduce cantitatea de clor înainte de a fi consumat. Ploaia sau tunetele pot afecta, de asemenea, reducerea nivelului de clor atunci când piscina nu este în uz.

Consultați un expert

Dacă sfaturile de mai sus nu au ajutat, Vă rugăm să contactați expertul în tratarea / întreținerea apei pentru mai multe sfaturi.

Dacă problema nu s-a rezolvat în modul acesta, vă rugăm să contactați centrul de service pentru asistență suplimentară.