FAQ

Nivel ridicat de clor

Este important să verificați compoziția chimică a apei înainte de a adăuga clor sau de a porni sistemele de apă sărată. Acest lucru este important, chiar dacă SPA nu a fost folosită o perioadă îndelungată de timp. Dacă apa nu este testată înainte de adăugarea clorului, nivelul poate fi prea ridicat. Acest lucru poate provoca deteriorarea cadei SPA și a unității de control. Următoarele probleme pot rezulta din niveluri excesive de clor:

Particule negre

Protecția elementelor de încălzire și benzilor de cauciuc SPA care pot fi deteriorate. Acest lucru duce la plutirea particulelor granulare negre în apă sau la pete pe cada SPA

Schimbarea culorii cadei SPA

Pereții de pe cada SPA și dopul de scurgere pot schimba foarte mult culoarea. Pe pereţi și pe fund pot apărea mici umflături..

Bordurile deteriorate ale cadai SPA

Partea inferioară a cadei SPA poate deveni răsucită și duzele pot fi deteriorate.

Filtrul pompei/defectul încălzitorului

Filtrul pompei poate fi defect datorită particulelor negre care plutesc pe apă.
Încălzitorul poate fi atât de deteriorat datorită cloului încât creează o gaură care duce la scurgerea apei prin încălzitor.

În cazul în care SPA-ul a fost montat dar nu a fost folosit o perioadă îndelungată de timp, trebuie activată în fiecare zi funcția de filtrare. Dacă SPA-ul are un sistem de apă sărată încorporat, timpul de lucru poate fi ajustat. În cazul în care SPA-ul nu nu se utilizează o perioadă îndelungată de timp, se recomandă demontarea și depozitarea produsului.

Vă rugăm să contactați un specialist în piscină/apă pentru mai multe informații despre Întretinerea/tratarea apei.