FAQ

Nu produce clor

Electroliza este un proces în care moleculele de apă se descompun în oxygen și hydrogen, iar sarea dizolvată este răspândită în clor și alte substanțe. În cazul în care SPA nu afişează eroarea în timpul activităţii sistemul produce clor. Clorul produs este imediat descompus și consumat.

Pentru a ridica nivelul clorului, porniți sistemul de mai multe ori continuu. Pentru a crea clor suplimentar, Vă rugăm să porniți sistemul de 3 ori cu durata de câte 8 ore.

Dacă nici după mai multe porniri ale sistemului clorul nici măcar nu crește puțin, Vă rugăm să parcurgeți următoarea listă de control:

Curățarea electrodului

Electrodul de titan transformă sarea în clor liber. Urmați pașii menţionaţi în instrucțiune pentru a curăța electrodul.

Porniți din nou sistemul de apă sărată

Dacă în apă există prea mult material biologic, clorul care tocmai a fost produs, va fi utilizat și consumat imediat. Verificați nivelul clorului între utilizări pentru a stabili dacă nivelul este în creștere.

Acoperiți cada SPA când nu este în uz

Expunerea prea mare la lumina soarelui va reduce cantitatea de clor chiar înainte de utilizarea clorului. Ploaia sau tunetele pot reduce, de asemenea, nivelul clorului și fără ca Dvs. să utilizaţi SPA..

Contactați expertul

În cazul în care informațiile sus menţionate nu au fost utile, puteți contacta un expert pentru sfaturi suplimentare cu privire la tratarea / întreținerea apei.

Dacă problema nu s-a rezolvat în modul acesta, vă rugăm să contactați centrul de service pentru asistență suplimentară.