FAQ

Conectarea pompei de filtrare

Poziționarea furtunului

Furtunurile de la pompa de filtrare trebuie să fie conectate de la inferior la superior și de la superior la inferior. Racordul superior al pompei are un "+". La acesta trebuie să fie atașat furtunul care provine de la cel mai inferior racord al piscinei (ieșire). Furtunul care provine de la racordul cel mai înalt (admisie) trebuie conectat la racordul cel mai de jos al pompei.

Acest lucru vă oferă racordări de la inferior la superior și de la superior la inferior. Acest lucru este necesar pentru ca pompa să funcționeze cât mai bine posibil. Pompa în sine nu este suficientă, lucrează la presiunea apei din piscină. Conectarea unei pompe de filtrare în acest fel creează presiunea apei la pompă.

Sfat: Nu conectați furtunuri suplimentare la pompă. Acest lucru va crește drumul spre și de la piscină și va necesita o presiune mai mare a apei. Acest lucru va reduce performanța pompei.

Poziționarea pompei

Dacă pompa de filtrare este plasată deasupra nivelului apei, nu va funcționa. Așa cum am menționat mai devreme, pompa în sine nu este suficientă și funcționează la presiunea apei. Presiunea apei nu va mai fi suficientă pentru a filtra apa prin pompă.

Așezați pompa de filtrare pe sol lângă piscină. Pompa va fi sub suprafața apei. Pentru mai multe instrucțiuni privind montarea pompei dvs., consultați instrucțiunile de utilizare.

Dacă problema nu s-a rezolvat în modul acesta, vă rugăm să contactați centrul de service pentru asistență suplimentară.