FAQ

Coduri de eroare E91 și E92

Când sistemul de apă sărată indică codul E91, sistemul a măsurat conținut scăzut de sare în apă. Pentru a rezolva acest cod, începeți curățarea electrodului așa cum este descris în instrucțiuni. elektrode kao što je opisano u uputstvu. Apoi verificați dacă a fost adăugată suficientă sare și, dacă este necesar, mai adăugați urmând următorii pași

Adăugare sare:

Pasul 1:

Conectați pompa de filtrare

Pasul 2:

Lăsați sistemul de apă sărată pornit

Pasul 3:

Determinați cantitatea de sare care trebuie adăugată în apă. Citiți instrucțiunea de utilizare pentru cantitatea exactă.

Pasul 4:

Distribuiți uniform cantitatea adecvată de sare pe podeaua piscinei.
Nu adăugați sare prin accesoriile de pe pompă. Aceasta poate provoca înfundare.

Pasul 5:

Frecați podeaua piscinei pentru a accelera dizolvarea. Nu turnați sare în grămadă, ci distribuiț-o bine.

Pasul 6:

După 24h și după ce toată sarea s-a dizolvat, sistemul de apă sărată poate fi pornit. Setați timpul de funcționare dorit. Consultați tabelele din instrucțiune. Pentru cantitățile exacte de sare care trebuie adăugate, consultați tabelele din instrucțiunea de utilizare.

Când sistemul indică codul E92, sistemul a măsurat conținut înalt de sare în apă. Pentru a rezolva acest lucru, apa trebuie înlocuită parțial. Puteți face acest lucru urmând pașii de mai jos:

Îndepărtare sare:

Dacă ați adăugat prea multă sare, sistemul de apă sărată va indica codul E92 și va emite un bip. Nivelul de sare trebuie redus. Aceasta se poate face prin restituirea cantității de apă din piscină (aproximativ 25 %) cu apă proaspătă de la robinet până când sistemul nu încetează să afișeze codul E92.

Dacă problema nu s-a rezolvat în modul acesta, vă rugăm să contactați centrul de service pentru asistență suplimentară.