FAQ

Nu există clor (QS200)

Dacă sistemul de apă sărată nu afișează o eroare în timpul funcționării, sistemul produce clor. Electroliza separă apa în oxigen și hidrogen și sarea dizolvată în clor și alte substanțe.

Dacă există prea puțin măsurat sau deloc clor, clorul produs este probabil consumat sau dizolvat imediat, deoarece există prea mult material biologic în apă.

Urmăriți lista de mai jos pentru a vedea dacă nivelul de clor din apă va crește.

Curățarea electrodului

Electrodul de titan transformă sarea în clor liber. Urmați pașii descriși în instrucțiunea pentru curățarea electrodului.

Creșterea conținutului de clor

Puteți crește programul de lucru în sistemul de apă sărată pentru a crea clor suplimentar. Dacă creșterea programului de lucru nu a fost suficientă pentru a adduce nivelul de clor la cantitatea optimă, puteți aplica așa-numitul "clorșoc". Apoi, puteți menține nivelul de clor cu orele standard de lucru.

Acoperiţi piscina atunci când nu este folosită

Expunerea prea mare la lumina soarelui va reduce cantitatea de clor înainte de a profita. Ploaia sau tunetele pot afecta, de asemenea, reducerea nivelului de clor atunci când piscina nu este în uz.

Consultaţi un expert

Dacă sfaturile de mai sus nu au ajutat, Vă rugăm să contactați expertul în tratarea / întreținerea apei pentru mai multe sfaturi.

Dacă problema nu s-a rezolvat în modul acesta, vă rugăm să contactați centrul de service pentru asistență suplimentară.